Dorim să stai cât se poate de liniștit în momentul în care dorești să plasezi o comandă pe site-ul nostru și dorim să ai o experiență cât mai plăcută de cumpărături.

Ne dorim să fii extra-mulțumit de ceea ce primești ca să ne poți recomanda și prietenilor tăi.

În cazul în care nu ești 100% mulțumit de ceea ce ai primit, poți renunța la cumpărare și implicit putem face returul banilor sau înlocuirea produsului, conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.


Perioada în care poți renunța la cumpărare este de 14 zile calendaristice, începând cu data la care produsul a fost livrat.


În cazul în care coletul pare deteriorat, te rugăm să îl verifici imediat în prezența curierului, iar ulterior să semnezi cu acesta un protocol pentru reclamații. În cazul în care nu semnezi protocolul de reclamații cu curierul, aceasta nu va mai fi acceptată.

În cazul în care produsul este defect, are urme de utilizare sau nu este conform, te rugăm să ne trimiți un mail pe sapersonalizam@gmail.com

În cazul în care se solicită returnarea produsului sau a produselor, există două posibilități de returnare:

Prin curierul nostru, unde se aplică o taxă în valoare de 20 lei. Pe lângă taxa de curier standard, se mai adaugă 1.5 lei / kg în cazul în care acesta este mai greu de 2 kg.
Prin orice curier dorești tu, cu taxa de transport achitată și cu livrare pe str. Unirii nr.15A, oraș Constanța, jud. Constanța, România. Condiția noastră este să fie livrat în regim door to door. În cazul în care trebuie să achităm noi taxa de curier sau un anumit ramburs, coletul va fi refuzat și va ajunge înapoi la tine.

Retururile se pot soluționa în 2 moduri :

Prin retur contravaloare prin transfer bancar pe numele destinatarului;
Prin înlocuirea produsului.
Returnarea banilor se va face în maxim 14 zile din momentul în care intrăm în posesia produsului defect. Înlocuirea produsului se va face în cel mult 7 zile lucrătoare.

Rambrusarea produselor nu este valabilă în cazul în care acestea sunt personalizate cu imaginea / imaginile / dimensiunea / dimensiunile oferite de client.